Hasta Karyolası Tasarımları

Hasta Karyolası Çeşitleri

Hasta Karyolası Tasarımları

Hasta karyolası üretimi ile Türkiye’nin alanında lider kalitede hizmet veren firması olan Kariyer Medikal, değerli müşterileri için en konforlu ve avantajlı özelliklerin en uygun fiyatlarla sunulmasını sağlar. Güvenin, uzun kullanım ömrünün, ergonomik tasarımın, rahatlığın ve de kullanım pratikliğinin ön planda olduğu hasta yatakları tüm bu özellikleri taşıma gerekliliği ile uzman bir üretim kadrosu ve anlayışını şart kılar.

Hasta karyolası üretiminde kişisel ihtiyaçlar göz önünde bulundurularak yapılan tasarımlar sayesinde her hasta kendisi için en çok vakit geçirdiği alanların başında gelen hasta yatakları içerisinde kendine özgü rahatlık ve güvenlilik şartlarını yakalar. Sizlere de bu memnuniyeti sağlayabilmek için en iyi hizmeti sunan Kariyer Medikal, alanında sahip olduğu bu başarı ve tecrübeyi geliştirmek için var gücü ile çalışmakta ve hasta yatağı alanındaki yeni gelişmelerin hepsine ortak olmaktadır.

İhtiyaca yönelik hasta karyolası tasarımları

Hasta yatakları kişiye özel ihtiyaçlar gibi refakatçi, bakıcı ve fizyoterapist gibi ergonomiyi önemli kılan kişiler de göz önünde bulundurularak farklı tarzlar ile çeşitlendirilebilir. En genel anlamda manuel ya da elektrikli olarak ayrılabilecek olan hasta yatakları çeşitleri el ile yükseklik özelliği ayarlanan ve dual motorlar sayesinde tuşlu sistemle çalışan olarak iki farklı çalışma tipi sunar.

Tüm bu çalışma sistemlerinin ayarlayabilmekte olduğu bir aksam olan asansör yapısı ise genel olarak 45 ve 95 cm. arasında değişmekte olan hasta yatağı yüksekliğinin kontrolünü sağlar. Bu asansör yapısının ayağa kalkarak zorunlu ihtiyaçları gidermek için yeterli olmadığı hastalar için de gereğini düşünen firmamız, tuvalet aparatlarına sahip hasta yatağı çeşitleri ile en temel ihtiyaçlarınızı dahi düzenlemeye yardımcı olur.

Hasta yatakları üretimi, hayatının büyük kısmını yatak içerisinde geçirmek zorunda olan ve görsel ya da yaşamsal algısı bu alan ile kısıtlı olan hastalar için hayatlarının çok önemli bir payına hakimdir. Ancak aynı hakimiyeti kalite ve üretim anlayışında prensipli bir düzene sahip olma üzerinde gösteren Kariyer Medikal ailesi, sahip olduğu ve sizinle paylaşacağı üretim tecrübesi ile çeşitliliğin yanında gelen kolaylık ve faydaları da hasta yatakları aracılığıyla sunmaktadır. İşinin ciddiyetinin farkında olan ekibimiz sayesinde üretim ağımız her geçen gün geliştirilmekte, öyle ki farklı kilo ve boy ölçülerine sahip hastalar için özel hasta karyolası üretimi dahi sağlanabilmektedir. Hasta yatağı içerisine bağımlı olan hastalar için kilo oranı oldukça yüksek olabilmekte ve bu da özel talepler doğurabilmektedir. Her detayı ile sizin sağlığınızın ve güvenliliğinizin düşünüldüğü hasta karyolası çeşitleri ile artık çok daha rahat olabileceğiniz garanti denebilir.

Kaynaklar: https://www.kariyermedikal.com, https://www.hastakaryolasiemek.com

Emek Sağlık Hasta Karyolası tarafından yayımlandı

Emek Sağlık; evde iyileşme süreci geçiren hastanın bakımında yardımcı olmak üzere, uygun fiyatlı ev tipi hastane yatakları satışı ve kiralaması yapar. Hayatının büyük bir kısmını yatakta geçirmek zorunda kalan hastalar için, kullandıkları yatağın rahatlığı, yatak üzerindeki hareket kolaylığı, yataktan kolaylıkla kalkmak ve tekrar yatmak önemlidir. İhtiyaçlarınızı karşılayacak standartlarda bir karyola seçmek için hasta yatakları üreticisi Emek Sağlık firması ile irtibata geçebilirsiniz. Yetkili personelimiz hastanızın durumuna uygun bir hasta karyolası ve yatağı seçiminde size yardımcı olacak ve konu ile ilgili ürün kataloğu gibi bilgilendirici dokümanları size göndereceklerdir. Bu hizmetler ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Evde bakımı gereken hasta için bir elektrikli hastane yatağına ihtiyaç duyulduğunda, ayarlanabilir ve yüksek düzeyde güvenlikli, hastanın ihtiyaçlarını tam karşılık veren bakıcı dostu Emek Hasta Yatağı satın alabilirsiniz. Biz hastanın konfor ve rahatlığı için ev için manuel tip yatak, yarı elektrikli hastane yatağı ve tamamen elektrikli mekanik hasta yatakları çeşitlerini stoklarımızda bulunduruyoruz. Tüm yataklarımız, hastanın rahat uyuyarak dinlenmesi için, baş ve bacak pozisyonunu ayarlayabileceği standart hastane yataklarında bulunan tüm özelliklere sahiptir. Buna ek olarak, bir elektrikli hastane yatağını evinizdeki başka bir yere bir yatak taşımak zorunda kalırsanız oldukça güçlük çekersiniz. Emek ev tipi hastane yataklarının ev içinde hareket ettirilmesi ve bakımı kolaydır. Ev için üretilen tüm tıbbi yataklarımızı kurmak ve ayarlamak oldukça kolaydır. Evde hasta bakımında, ihtiyacınız olan ev tipi hastane yatağı, dekübit yatağı ve diğer donanımları Emek Sağlık firmasında bulabilirsiniz.

Birisi “Hasta Karyolası Tasarımları” üzerinde düşündü

Yorum bırakın