Korkuluk Korumalı Hasta Yatakları

Günümüzde hasta yatağı modellerinin hemen hemen hepsinde korkuluk bulunur. Bu korkuluklar yatağın yan kısmında bulunur ve bu yüzden yan korkuluk adını almıştır. Yan korkuluklar hastanın güvenliğini sağlayan ve hastanım yataktan düşmesini engelleyen bir parçadır. Bu parça sayesinde hasta sağlıklı bir şekilde tedavi sürecine devam eder. Hasta yatakları elektrikle çalışır ve hareket etme özelliğine sahiptir. Bu hareket etme özelliği sonucu yan korkuluklarda hastanın hareketini kolaylaştırır. Hasta sağa ve sola rahatça dönebilmektedir. Yan korkuluklar yatağın iki tarafında bulunmaktadır. Yan korkulukla birlikte hasta yataklarında başlık da bulunur. Başlık ise hastanın baş kısmını ve ayak kısmını rahatça kullanmasına olanak sağlamaktadır.

Hasta yataklarında kullanılan yan korkulukların üç modeli bulunur. Bu modeller demir yan korkuluk, alüminyum yan korkuluk ve plastik yan korkuluktur. Bu yan korkuluklar kolayca sökülüp takılabilme özelliğine ve silinebilme özelliğine sahiptir. Örneğin hastanızı yataktan alacaksınız. Yan korkuluğu kolayca indirip hastanızı yataktan alabilirsiniz. Yan korkuluklar antibakteriyel özelliğe sahiptir ve hastanızı bulaşıcı hastalıklardan korur. Sağlam ve kullanımı kolay yan korkuluk modeli istiyorsanız alüminyum ve plastik yan korkuluk modellerini tercih edebilirsiniz. Firma olarak yan korkuluk modellerimiz garantili olarak hizmetinizdedir. Yan korkuluklarımız on yıl yedek parça garantisine sahiptir ve aynı gün içinde değişimi yapılmaktadır. Hastanızın güvenliği ve sağlığı için kaliteli ve sağlam yan korkuluk modeli olan hasta yataklarını tercih edebilirsiniz.

Hasta yatağının özellikleri

Emek Sağlık Hasta Karyolası tarafından yayımlandı

Emek Sağlık; evde iyileşme süreci geçiren hastanın bakımında yardımcı olmak üzere, uygun fiyatlı ev tipi hastane yatakları satışı ve kiralaması yapar. Hayatının büyük bir kısmını yatakta geçirmek zorunda kalan hastalar için, kullandıkları yatağın rahatlığı, yatak üzerindeki hareket kolaylığı, yataktan kolaylıkla kalkmak ve tekrar yatmak önemlidir. İhtiyaçlarınızı karşılayacak standartlarda bir karyola seçmek için hasta yatakları üreticisi Emek Sağlık firması ile irtibata geçebilirsiniz. Yetkili personelimiz hastanızın durumuna uygun bir hasta karyolası ve yatağı seçiminde size yardımcı olacak ve konu ile ilgili ürün kataloğu gibi bilgilendirici dokümanları size göndereceklerdir. Bu hizmetler ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Evde bakımı gereken hasta için bir elektrikli hastane yatağına ihtiyaç duyulduğunda, ayarlanabilir ve yüksek düzeyde güvenlikli, hastanın ihtiyaçlarını tam karşılık veren bakıcı dostu Emek Hasta Yatağı satın alabilirsiniz. Biz hastanın konfor ve rahatlığı için ev için manuel tip yatak, yarı elektrikli hastane yatağı ve tamamen elektrikli mekanik hasta yatakları çeşitlerini stoklarımızda bulunduruyoruz. Tüm yataklarımız, hastanın rahat uyuyarak dinlenmesi için, baş ve bacak pozisyonunu ayarlayabileceği standart hastane yataklarında bulunan tüm özelliklere sahiptir. Buna ek olarak, bir elektrikli hastane yatağını evinizdeki başka bir yere bir yatak taşımak zorunda kalırsanız oldukça güçlük çekersiniz. Emek ev tipi hastane yataklarının ev içinde hareket ettirilmesi ve bakımı kolaydır. Ev için üretilen tüm tıbbi yataklarımızı kurmak ve ayarlamak oldukça kolaydır. Evde hasta bakımında, ihtiyacınız olan ev tipi hastane yatağı, dekübit yatağı ve diğer donanımları Emek Sağlık firmasında bulabilirsiniz.

Yorum bırakın