Hasta Karyolası İmalatı

Hasta Yatakları ve Hasta Karyolası (İmalat, Satış, Kiralama)

Her gün giderek çoğalan sağlık giderleri, hastaların sağlık hizmetlerinden en düşük maliyetler ile en çok fayda sağlaması için biz medikal firmalarını hasta yatakları konusunda farklı fikirler üretmeye yönlendirmiştir.

Firmamızla iletişim kurmak için (212) 615 05 88 veya (541) 211 03 22 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Ürettiğimiz çözümlerden biri de hastaneler için üretilen karyola ve yatakların ev ortamında yaşayan hastalar için kullanılabilir hale getirilmesidir. Visco yatak çeşitleri de uygun fiyatlarıyla firmamızda mevcuttur.

Hastanede belli bir süre yatan hastalardan birçoğu, hastane çıkışı sonrası evde devam eden iyileşme süreçlerinde evlerimizde bulunan yatak, çekyat gibi yerlerde rahat edememekte ve bir çok zorunlu ihtiyaç duyduğu günlük ihtiyaçlarını karşılayamamaktadır.

Emek Hasta Yatakları olarak hastalarınız için en uygun hasta yatağı seçimimiz ile siz ve hastanız için ergonomik çözümler üretmekteyiz.

Elektrik motorlu, kumandalı, asansör hareketli hasta karyolası İmalatı

2 motorlu elektrikli hasta karyolası Elektrikli 2 motorlu hasta karyolası 2 motorlu Abs başlıklı hasta karyolası
2 motorlu ayarlanabilir hasta karyolası 2 motorlu ev tipi deri döşeme ahşap hasta karyolası Ahşap başlıklı ve alüminyum yan korkuluklu 2 motorlu hasta karyolası
2 motorlu elektrikli hasta karyolası 2 motorlu tuvaletli hasta karyolası 2 motorlu ev tipi ahşap hasta karyolası
Asansör hareketli 3 motorlu hasta karyolası 3 motorlu asansör hareketli full ABS hasta karyolası Abs Başlıklı ve Abs Yan Korkuluklu 4 Motorlu Hasta Karyolası
Alman malı 4 motorlu days casa hasta karyolası Elle çevirmeli sistem manuel hasta yatağı 3 Motorlu Full Abs Asansörlü Hasta Karyolası
Dual motorlu çocuk hasta karyolası Sırt ve ayak yüksekliği ayarlanabilir hasta yatağı Beyaz renk ahşap ev tipi hasta yatağı

HASTA KARYOLASI YATAKLARI (ŞİLTE) VE HAVALI YATAK MODELLERİ

4 Parçalı Hasta Yatağı Şiltesi Lazer Kesim Hasta Yatağı Anti Bakteriyel Kumaş Hasta Yatağı Şiltesi Visco Sünger Hasta Yatağı Şiltesi
Lazımlıklı Hasta Yatağı Baklava Dilimli Havalı Hasta Yatağı Boru tipi havalı hasta yatağı Boru tipi a+b ventilasyonlu havalı hasta yatağı

Firmamızda satış ve kiralaması yapılan; Hasta Karyolası, hasta yatakları, hastane malzemeleri, muayene masaları, hastane dolapları, narkotik dolapları gibi medikal ürünler; şık tasarımı, ekonomik fiyatları yanı sıra maksimum dayanıklılığı açısından tercih ediliyor. Yataklarımız, tedavi süreci bittiğinde normal bir ev tipi karyola olarak kullanılabilmesi yanısıra hastaneler, diyaliz merkezleri, sağlık merkezlerinde de kullanılıyor. Ürünlerimizin kolay taşınabilir özelliği karyolanın ev içinde rahatlıkla yer değişimine olanak sağlıyor. Karyola içerisindeki mekanizmaları da bünyesinde üreten firmamız, üretimde kullanılan visco hammadde ayrıcalığı ile daha rahat bir uyku ve hareket kabiliyeti ile diğer yataklara göre avantaj sağlıyor. Visco yatak fiyatları web sitemizde mevcuttur. Hasta yatakları sektöründe; ortopedik hasta yatağı, hasta yatağı imalatı, satışı ve kiralık hasta yatağı hizmetleri.

Rahat kullanım ve hareket kabiliyeti sağlama hedefiyle imalatını yaptığımız yataklar, hastanın rahat hareket etmesini sağlayarak iyileşme sürecini hızlandırıyor. Baş, ayak kısımları el kumandası ile aşağı yukarı hareket ettirilebilen hasta yatağı, yatağa bağımlı kişinin tedavi sürecinde günlük faaliyetlerini rahatlıkla yapmasına yardımcı oluyor. Bu özelliklere sahip Emek Sağlık hasta yatakları ideal çözüm sunuyor.

Hasta Yatakları satan firmalar arasında sürekli bir adım önde olan şirketimiz, kaliteden ödün vermeden en uygun maliyetlerle üretimi ön planda tutan, hastane malzemeleri, hastane dolapları, muayene masası, narkotik dolapları gibi ürünlerin imalatını, satışını yapan, sizlere hasta yatağı kiralama hizmeti de veren bir firmadır. Müşterilerinin artan taleplerini karşılamak için sürekli üretim kapasitesini arttırmaktadır. Emek Sağlık Hasta Yatakları TSE ve ISO2001 sertifikalıdır.

Firmamız, medikal piyasasında hasta yatağı imalatı, hastane dolapları, hasta karyolası kiralama ve satış hizmetini uzman kadrosu ve teknik ekibiyle, en mükemmel şekilde vermeyi ilke edinmiştir. Ürünlerimiz değişik özelliklere sahip modellerde, her bütçeye yönelik şekilde üretilmektedir.

Yirmi yıla yakın bir süredir faaliyetlerine devam eden firmamız, hasta karyolası alanında Türkiye’de tercih edilen bir hasta yatakları imalatçısı olma ayrıcalığı taşımaktadır. Türkiye’nin ve dünyanın farklı bölgelerine hasta karyolası ve hasta yatakları pazarlamaktayız. Kalite, ekonomik fiyat ve ergonomik dizaynı ürettiği tüm ürünler için temel prensip ve kalite politikası olarak benimsemiş olan şirketimiz, sektörde tanınan bir firma olma hedefine ulaşmıştır. Hasta karyolası ve hasta yatakları satış ve kiralama faaliyetlerine uzun süre devam eden firmamız artık hasta karyolası imalatçıları ve hasta yatağı üreticileri içinde ismi başarılarıyla anılan bir firma konumundadır.

Hasta Karyolası imalat endüstrisinde 1996 yılından bu yana faaliyet gösteren Emek Sağlık kurulduğu günden bu yana; elektrikli hasta yatakları, motorlu, ahşap, ev tipi hasta yatakları, muayene masaları, hastane dolapları gibi farklı ürünlerin de üretimini gerçekleştirmiştir.

20 yıl boyunca ilk olarak manuel hasta karyolası imalatı ile sektörde yerini alan firmamız, bu süreçteki Ar-Ge çalışmaları sonucunda TSE ve Avrupa Standartlarına uygun elektrikli hasta yatakları üretimi ile devrin ihtiyaçlarına yönelik imalata geçmiştir. Şimdi ev tipi hasta yatakları, muayene divanları, hastane dolapları gibi medikal ürünlerin imalatı yapılmaktadır.

Şirketimiz İstanbul’daki merkezinde üretim, satış ve kiralama faaliyetlerini sürdürmekte, yanı sıra Türkiye’nin tüm bölgelerine ve bir çok dünya ülkesine hasta yatağı ve hasta karyolası pazarlama faaliyetlerine devam etmektedir.

Yatan hastaların, el kumandası üzerindeki düğmeleri kullanarak farklı pozisyonlara getirilebildiği ve hastanın rahatça yataktan ayrılmasını sağlayan elektrikli, çok yönlü hareketli hasta yatakları imalatı tesislerimizde yapılmaktadır.

Hasta karyolası kiralama, hasta yatakları satışı ve destek hizmetleri firmamız tarafından herhangi bir gecikme yaşanmadan kusursuz bir şekilde verilmektedir. Türkiye’nin bütün bölgeleri ve yurt dışına hasta karyolası satışımız ve kiralık hasta yatakları hizmetimiz vardır.

Hasta Yatakları

Elektrikli, motorlu, kumandalı, havalı hasta yatakları gibi ürünlerin satış ve kiralamasını yapan şirketimiz yerli ve yabancı medikal sektörde ihtiyaç duyulan miktarda ürünü, en kısa zamanda temin edebilmektedir. Mağazamızdan, katalog ya da sitemizdeki modellerden seçtiğiniz hasta yatakları ve hasta karyolalarını aynı gün size teslim edilecek şekilde satın alabilirsiniz. Yüksek kalitede imalatını yaptığımız hasta yatakları ve diğer medikal ürünlerin çok uygun fiyatlarla, toptan veya perakende olarak satışını yapıyoruz.

Sahibinden ve 2. el hasta yatakları satışı firmamızda yapılmaktadır. Yüksek kalitedeki ürünlerin en uygun fiyat garantisi ile satışının yapılması, Emek Sağlık firmasının hasta yatakları imalatçısı olması; direk imalat fiyatları ile son kullanıcıya ürünü ulaştırmasından kaynaklanmaktadır. Ürünlerimizi piyasada ucuz fiyatlar ile satılan kalitesiz hasta yatakları ile kıyaslamayınız.

Hasta Karyolası

Emek Sağlık; Medikal sektörde hasta karyolası imalatı, satışı, hasta karyolası kiralama hizmeti veren bir firmadır. İmalatını yaptığımız ev tipi hasta yatakları emeksaglik.com’da uygun fiyatlarla kiralanmaktadır.


Emek Sağlık, medikal piyasasında hasta karyolası imalatı, hasta yatakları imalatı ve imalat fiyatlarından direk son kullanıcıya satış, teslimat ve kurulum hizmetini en profesyonel ve en mükemmel şekilde veren tek şirkettir. Bir çok model ve değişik çeşitleri olan hasta yatakları ve hasta karyolalarının Emek Sağlık‘da özenle ve ekonomik fiyatlarla üretimi yapılıp, sizlerinde değişik istekleri göz önünde bulundurularak hasta yatakları ve hasta karyolası modelleri artırılmaktadır.

Hasta Karyolası İmalatı” için 2 yorum

  1. Bir çok model ve değişik çeşitleri olan hasta yatakları ve hasta karyolalarının Emek Sağlık‘da özenle ve ekonomik fiyatlarla üretimi yapılıp, sizlerinde değişik istekleri göz önünde bulundurularak hasta yatakları ve hasta karyolası modelleri artırılmaktadır.

    Beğen

    1. Hasta yatakları modellerimiz yorumda belirttiğiniz özelliklerden çok fazlasına sahiptir. Teşekkürler.

      Beğen

Yorum bırakın