Hasta Karyolası Nasıl Kiralanır?

Bugün hasta yatağı imalatı yapan birçok firma, aynı zamanda da kiralama çözümleri de sunuyor. Geçici bir süre için hasta karyolasına ihtiyaç duyan kişilerin satın almak yerine daha uygun bir çözümü ifade eden kiralamadan yararlanmaları ihtiyaç bittiğinde karyolanın geri dönüşümünü sağlıyor. Karyola kiralama işlemini yaparken bütçe belirlemek gerekiyor. Manüel veya elektrikli modellerin kiralama bedellerinden birbirinden farklı oluyor.
Manüel modellerin ayak ve baş kısımlarını hareket ettirmek için bakıcıya ihtiyaç var. Eğer hasta başında her zaman birisinin durması mümkün değilse, elektrikli modellerin tercih edilmesi dahiyi olabilir. Hasta tek kaldığı zamanlarda da en rahat edeceği duruşu otomatik kumanda yardımıyla ayarlayabilir.
Sorulması gereken diğer sorular
Hasta için hijyenik bir ortamın sağlanmasının ne kadar önemli olduğunun anlatılması gerek yoktur. Hasta karyolasının modelinin anti bakteriyel özellikte olması hem hasta için hem de bakıcı için işleri kolaylaştırır. Bu nedenle kiralamadan önce bu hususa dikkat edilmesi gerekir. Karyolanın kolay bir şekilde kullanılması da önemlidir. Hasta ve hasta bakıcısı için fonksiyonel ve kolay kullanılabilirliğe dikkat edilmesi lazımdır.
Güvenlik tarafının da asla aksatılmaması gerekir. Tekerlekli hasta karyolası modelleri, hastanın farklı yerlere götürülebilmesi için işlevsellik sunar. Ancak bu sistemin sabitlenebilmesi için çapraz kilit sistemlerine ihtiyacı var. Aksi durumda hasta için güvenlik riskleri söz konusu olabilir. Korkulukların da bulunması gerekir. Yatış anında hastanın düşmemesi için korkuluklara ihtiyaç duyulur. Bu korkulukların tek bir hareketle indirilebilmesi de gerekir.
Hastanın bakımının kolay olması için karyola modellerinin çok farklı türleri bulunuyor. Hastanın sağlık durumu tuvalet ihtiyacı için yürümeye bile müsait olmayabilir. Böyle bir durumda lazımlıklı yatak karyola modellerini temin ederek, tuvalet ihtiyacının da aynı yerde karşılanması sağlanılabilir. Bu karyolalara özel olarak imal edilen yataklar ve şifteler ile konforlu bir bakım sağlanılabilir.
Hasta karyolasının hasta için farklı duruşları sunması oldukça önemlidir. Bu nedenle kiralanacak karyolanın baş ve ayak kısmının oynaması gerekir. Oturma, yatma ve ayakların yükseltilmesi gibi duruşlar hastanın yemek yeme, uyuma ve dinlenme gibi ihtiyaçlarını karşılamasını sağlar.
Kaynak: https://www.hastakaryolasiemek.com

Emek Sağlık Hasta Karyolası tarafından yayımlandı

Emek Sağlık; evde iyileşme süreci geçiren hastanın bakımında yardımcı olmak üzere, uygun fiyatlı ev tipi hastane yatakları satışı ve kiralaması yapar. Hayatının büyük bir kısmını yatakta geçirmek zorunda kalan hastalar için, kullandıkları yatağın rahatlığı, yatak üzerindeki hareket kolaylığı, yataktan kolaylıkla kalkmak ve tekrar yatmak önemlidir. İhtiyaçlarınızı karşılayacak standartlarda bir karyola seçmek için hasta yatakları üreticisi Emek Sağlık firması ile irtibata geçebilirsiniz. Yetkili personelimiz hastanızın durumuna uygun bir hasta karyolası ve yatağı seçiminde size yardımcı olacak ve konu ile ilgili ürün kataloğu gibi bilgilendirici dokümanları size göndereceklerdir. Bu hizmetler ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Evde bakımı gereken hasta için bir elektrikli hastane yatağına ihtiyaç duyulduğunda, ayarlanabilir ve yüksek düzeyde güvenlikli, hastanın ihtiyaçlarını tam karşılık veren bakıcı dostu Emek Hasta Yatağı satın alabilirsiniz. Biz hastanın konfor ve rahatlığı için ev için manuel tip yatak, yarı elektrikli hastane yatağı ve tamamen elektrikli mekanik hasta yatakları çeşitlerini stoklarımızda bulunduruyoruz. Tüm yataklarımız, hastanın rahat uyuyarak dinlenmesi için, baş ve bacak pozisyonunu ayarlayabileceği standart hastane yataklarında bulunan tüm özelliklere sahiptir. Buna ek olarak, bir elektrikli hastane yatağını evinizdeki başka bir yere bir yatak taşımak zorunda kalırsanız oldukça güçlük çekersiniz. Emek ev tipi hastane yataklarının ev içinde hareket ettirilmesi ve bakımı kolaydır. Ev için üretilen tüm tıbbi yataklarımızı kurmak ve ayarlamak oldukça kolaydır. Evde hasta bakımında, ihtiyacınız olan ev tipi hastane yatağı, dekübit yatağı ve diğer donanımları Emek Sağlık firmasında bulabilirsiniz.

Yorum bırakın