Uygun Fiyatlarla Hasta Yatakları

Ekonomik Hasta Karyolası

En Ucuz Hasta Yatakları

Modern hastane ve kurumların hasta yatağı ve karyolası modellerini tedarik ederek; hastaların bakımlarının daha ergonomik koşullar içerisinde olmasını sağlıyor. Böylece hastanın daha erken iyileşmesi ve psikolojik olarak kendisini daha iyi hissetmesi sağlanıyor. Ülkemizdeki modern ve kaliteli hastanelerin mutlak yer verdikleri hasta karyolası ve yatak modellerinin en uygun fiyat ve ödeme koşullarıyla piyasaya süren marka Radikal Medikal, geniş ürün seçenekleriyle devlet ve özel hastanelerin önemli tercihi oluyor.

Radikal medikal ile radikal çözümler

Hasta sağlığının iyileşmesini sağlayabilmek için tıbbi anlamda müdahaleden sonra hastaya sunulacak dinlenme imkanlarının da bir o kadar kaliteli olması gerekiyor. Tıbbi müdahalenin kalitesinden sonra, hasta için ayrılan dinlenme yerinin kalitesizliği psikolojik olarak hasta üzerinde olumsuz etkiler meydana getiriyor. Bu da, hastalığın iyileşmesini olumsuz yönde etkileyebiliyor. Yapılması gereken şey, hastanelerin yüksek standartlara sahip hasta yataklarını ve karyola modellerini hasta dinlenme odalarına kazandırmalarıdır.

Bu yöndeki arzu ve planlamaların en uygun fiyat ve ödeme koşullarından karşılanmasını sağlayan Radikal Medikal, sağlık kurumlarının bütçesine fazla yük ve maliyet getirmeyen fiyatlandırma sistemiyle tercih edilebilirliğini arttırıyor. Hem hasta karyolaları hem de hasta yatakları alanındaki fiyat dengesini mükemmel şekilde kuran markanın rakiplerinden çok daha kaliteli ürünleri uygun fiyata sunabilmesi, başarısının önemli bir ayağını oluşturuyor.

Radikal Medikal tarafından birinci sınıf malzeme ve mühendislik teknolojisi kullanılarak imal edilen hasta yatak ve karyola modellerinin tüm Türkiye hastanelerinde tercih edilebilecek fonksiyonellikleri ve fiyatları markanın ön plana çıkmasını sağlıyor. Çift motorlu sistemlerden üç ve daha fazla motora sahip modellere kadar imalat gerçekleştiren markanın tüm ürünlerinin iki senelik garantiye sahip olması, bakım ve onarım gibi işlemlerinin hızlı ve ücretsiz yapılmasını sağlıyor.

Radikal Medikal, yeni ürünler geliştirerek, hastanelerin ihtiyaç duydukları yeni karyola ve hasta yataklarını piyasaya kazandırıyor. Türkiye’de ve dünyada tercih edilen hasta yataklarının birinci özellikleri arasında ergonomik olmaları geliyor. Dayanıklılık açısından da rakiplerine oranla çok daha iyi standartlara sahip karyola modellerinin tüm dünya tarafından tercih edilebilir standartlara sahip olması potansiyelini artırıyor.

Hasta Yatağı Kiralama imkanları

Radikal Medikal, hasta karyolası ve yataklarının satışını yaptığı gibi, kiralama seçenekleri sunarak uzun süreli kullanıma ihtiyaç duymayanlar için de bir model sunuyor. Evinde hasta bakacak olan kişilerin daha rahat ve konforlu bir odayı hasta yakınına sunabilmesini sağlayan model sayesinde belli bir dönem için gerekli olan hasta yatak modelleri kiralama yoluyla elde edilebiliyor. Ev tipi modellerin de yer aldığı kiralanacak ürünler, ev dekorasyonuna uyacak şekilde tasarlanıyor.

Ev tipi karyola modelleri huzurevi gibi yerlerde de kullanılarak yaşlı kişilerin daha rahat dinlenme ve uyuma imkanlarına sahip olmasını sağlıyor. tekerlekli modelleri de bulunan karyola modellerinin motorları sayesinde baş ve ayak kısmı duruş pozisyonuna göre ayarlanabiliyor. Ayrıca lazımlıklı karyola modelleri de yatalak kişilerin her ihtiyacını yattığı yerden görebilmesini sağlayacak nitelikler de üretiliyor. Radikal Medikal, hastaların ihtiyaçlarını analiz ederek yeni karyola ve yatak modellerinin tasarımına yönelik önemli çalışmalara ve projelere imza atmaya devam ediyor.

Bu projelerin gerçekleşmesi ve piyasaya en uygun fiyatla sunulmasını sağlayan firmamız, Türkiye’de ve dünyada en iyi hasta yatak ve karyola üretimi yapan marka olmanın gururunu yaşıyor. Birinci sınıf malzeme ve mühendislikle en ergonomik yatak tasarımlarının yapımına devam eden ve satış, kiralama usulleriyle erişim sağlayan firmamızı arayarak fiyat tekliflerini alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.radikalmedikal.com

Emek Sağlık Hasta Karyolası tarafından yayımlandı

Emek Sağlık; evde iyileşme süreci geçiren hastanın bakımında yardımcı olmak üzere, uygun fiyatlı ev tipi hastane yatakları satışı ve kiralaması yapar. Hayatının büyük bir kısmını yatakta geçirmek zorunda kalan hastalar için, kullandıkları yatağın rahatlığı, yatak üzerindeki hareket kolaylığı, yataktan kolaylıkla kalkmak ve tekrar yatmak önemlidir. İhtiyaçlarınızı karşılayacak standartlarda bir karyola seçmek için hasta yatakları üreticisi Emek Sağlık firması ile irtibata geçebilirsiniz. Yetkili personelimiz hastanızın durumuna uygun bir hasta karyolası ve yatağı seçiminde size yardımcı olacak ve konu ile ilgili ürün kataloğu gibi bilgilendirici dokümanları size göndereceklerdir. Bu hizmetler ücretsiz olarak sağlanmaktadır. Evde bakımı gereken hasta için bir elektrikli hastane yatağına ihtiyaç duyulduğunda, ayarlanabilir ve yüksek düzeyde güvenlikli, hastanın ihtiyaçlarını tam karşılık veren bakıcı dostu Emek Hasta Yatağı satın alabilirsiniz. Biz hastanın konfor ve rahatlığı için ev için manuel tip yatak, yarı elektrikli hastane yatağı ve tamamen elektrikli mekanik hasta yatakları çeşitlerini stoklarımızda bulunduruyoruz. Tüm yataklarımız, hastanın rahat uyuyarak dinlenmesi için, baş ve bacak pozisyonunu ayarlayabileceği standart hastane yataklarında bulunan tüm özelliklere sahiptir. Buna ek olarak, bir elektrikli hastane yatağını evinizdeki başka bir yere bir yatak taşımak zorunda kalırsanız oldukça güçlük çekersiniz. Emek ev tipi hastane yataklarının ev içinde hareket ettirilmesi ve bakımı kolaydır. Ev için üretilen tüm tıbbi yataklarımızı kurmak ve ayarlamak oldukça kolaydır. Evde hasta bakımında, ihtiyacınız olan ev tipi hastane yatağı, dekübit yatağı ve diğer donanımları Emek Sağlık firmasında bulabilirsiniz.

Yorum bırakın